Workshops

Onlangs heb ik bij Monique meerdere workshops gevolgd om mezelf beter te leren ontspannen. Meer 1 te worden met jezelf en beter naar je lichaam te luisteren. Ik was erg sceptisch, maar merk dat het echt werkt! Elke avond voor ik ga slapen neem ik even tijd om mijn ademhaling onder controle te krijgen. Meditatie en liefde voor jezelf. Een echte aanrader!

Zwangerschap

Echt een aanrader! Monique is erg vakkundig en legt heel goed uit hoe ik om kan gaan met alle veranderingen in mijn lichaam gedurende mijn zwangerschap. Ik merk ontzettend veel verschil en heb sinds ik 1x in de week/ 2 weken ga, geen last van pijntjes meer. De behandelingen leren mij om bewust te zijn van lichaamshoudingen (op werk, voor het slapen gaan etc.) en hier heb ik echt iets aan. Ze kan de juiste vragen stellen en aanvoelen aan welke behandeling je op dat moment behoefte hebt. Een tip: De facelift massage ๐Ÿ™‚

Een mooie bijkomstigheid is dat ik de behandelingen vergoed krijg via de zorgverzekering ๐Ÿ˜‰ Gewoon een keer proberen dus…

Burn out

Dit moet je echt een keer proberen!! Ik zat tot voor kort in een burnout en was heel onrustig. Monique heeft mij ontzettend geholpen om door deze zware periode heen te komen met praktische tips. Ik ga ook regelmatig naar een “normale fysiotherapeut” (voor bepaalde RSI klachten), maar die behandelingen zijn heel anders. Die zijn namelijk uitsluitend gericht op symptoombestrijding. Monique kijkt wat dat betreft ook wat verder naar de oorzaak van waardoor de lichamelijke klachten tot uiting komen. Dat is minstens net zo belangrijk en heeft ervoor gezorgd dat ik heel anders tegen dingen aan ben gaan kijken. Elke keer als ik de deur uitloop bij Monique heb ik dan ook een gevoel wat ik alleen kan omschrijven als een combinatie van ontspanning, blijdschap, vrijheid, waardering en rust. Vandaar dat ik het iedereen kan aanbevelen! Leuke bijkomstigheid is dat de behandelingen ook nog door mijn zorgverzekering worden vergoed. Een absolute aanrader!

Ik ben je zeer dankbaar

Ik ben nieuw bij Monique en wilde gelijk een goede review geven omdat ze me zo enorm heeft geholpen. Ik laat me al tientallen jaren masseren omdat ik door een ongeluk veel last heb van mijn rug en nek. Monique heeft mij de beste massages ooit gegeven. Ze wist precies de juiste plekken te lokaliseren en te verhelpen. Ze heeft een holistische aanpak die mijn klachten hebben doen verdwijnen. Dank je Monique, je hebt echt super goed. Ik ben je zeer dankbaar.

Precies wat ik nodig had

De facelift massage doet echt er gezegd wordt! ik kwam vermoeid binnen en ging met een frisse look en een ontspannen gevoel weg na behandeling. Heerlijk, dit precies wat ik nodig had.

Gepaste en persoonlijke behandeling

Ik kom al een aantal jaren bij Monique en ben erg tevreden over de behandelingen die zij geeft. Zij past de massage altijd aan mijn behoefte aan. Soms heb ik pijn in mijn nek van achter de computer zitten. Een andere keer kan ik niet slapen omdat ik gestrest ben. Zij heeft altijd een gepaste en persoonlijke behandeling. Ik heb ook veel geleerd over hoe ik mij beter kan ontspannen. Gewoon bellen en niet twijfelen om te boeken.

Altijd goed advies

Monique komt bij ons op kantoor een stoelmassage geven. Dit is om de week en iedereen kijkt er altijd naar uit. Zij geeft een prettige ontspannende massage die gericht is op de behoefte van het moment. Tevens geeft zij altijd goed advies over ontspanning en houding. Ik ben zeer tevreden en blij met de stoelmassages op kantoor!