anonymous-180x180

Ik ben je zeer dankbaar

Ik ben nieuw bij Monique en wilde gelijk een goede review geven omdat ze me zo enorm heeft geholpen. Ik laat me al tientallen jaren masseren omdat ik door een ongeluk veel last heb van mijn rug en nek. Monique heeft mij de beste massages ooit gegeven. Ze wist precies de juiste plekken te lokaliseren en te verhelpen. Ze heeft een holistische aanpak die mijn klachten hebben doen verdwijnen. Dank je Monique, je hebt echt super goed. Ik ben je zeer dankbaar.

anonieme-vrouw

Precies wat ik nodig had

De facelift massage doet echt er gezegd wordt! ik kwam vermoeid binnen en ging met een frisse look en een ontspannen gevoel weg na behandeling. Heerlijk, dit precies wat ik nodig had.

anonieme-vrouw

Gepaste en persoonlijke behandeling

Ik kom al een aantal jaren bij Monique en ben erg tevreden over de behandelingen die zij geeft. Zij past de massage altijd aan mijn behoefte aan. Soms heb ik pijn in mijn nek van achter de computer zitten. Een andere keer kan ik niet slapen omdat ik gestrest ben. Zij heeft altijd een gepaste en persoonlijke behandeling. Ik heb ook veel geleerd over hoe ik mij beter kan ontspannen. Gewoon bellen en niet twijfelen om te boeken.

anonieme-vrouw

Altijd goed advies

Monique komt bij ons op kantoor een stoelmassage geven. Dit is om de week en iedereen kijkt er altijd naar uit. Zij geeft een prettige ontspannende massage die gericht is op de behoefte van het moment. Tevens geeft zij altijd goed advies over ontspanning en houding. Ik ben zeer tevreden en blij met de stoelmassages op kantoor!