Laat ik zelf beginnen met delen, ik heb 8 jaar geleden het roer omgegooid. Waarom?

Mijn lichaam hield het tempo van mijn gedachten niet meer bij. Gedachten reizen velen malen sneller dan het lichaam ze kan uitvoeren. Mijn lichaam zei: “Nee, dit is te veel”. Mijn lichaam en geest hadden rust en bezinning nodig om te landen in het hier en nu. Hier had ik uiteraard geen tijd voor,  in mijn drukke bestaan. Met gedachten aan gisteren of morgen. Druk, stress en veel gedachten brachten mij op een dwaalspoor. Mijn lichaam bleef het signaal uitzenden en ik had geen idee hoe ik hiernaar kon luisteren. Er moest iets veranderen, alleen wist ik niet hoe. Ik heb het lang vol kunnen houden, zo lang totdat mijn lichaam aan de noodrem trok. Ik had heel lang elke dag zo een vreselijke hoofdpijn dat ik helemaal niks kon doen en/of wilde doen. Dit is waar mijn zoektocht begon naar de relatie van Body Mind & Soul. Nu ben ik een gelukkig en tevreden mens, en als ik niet ben, weet ik wat kan doen om mijzelf weer op het goede spoor te brengen. Dit wil ik graag met jullie delen. De reis naar happines begint in jou, het zijn jou gedachten, het is jou lichaam het is jou ziel. Jij hebt de hoofdrol in jou leven.