Paramedisch Therapeut Mindfulness Trainer Holistische Therapeut

 

Mijn naam is Monique Sahiboe, geboren in Amsterdam 1976. Zoals velen van jullie weten moeten wij eerst zelf fouten maken om te leren. Daarna kan je pas je kennis en wijsheden doorgeven.

Zo ging het ook bij mij. Toen ik 26 jaar was en een carrière tijger was in het Corporate leven, had ik het enorm naar mijn zin. Ik had een doel en wist waar ik naar toe ging. Hard werken focus en doelen behalen.

I was on top of my game.

Tot het moment dat ik elke dag hoofdpijn had, mij moe voelde, depressieve gevoelens had. Ik was “ineens” in elkaar gestort omdat ik alle signalen van lichaam had genegeerd. Omdat ik niet wist dat dit serieuze waarschuwingen waren. Ik dacht…alweer hoofpijn, pijntjes en een onrustig gevoel. Waarom werkt mijn lichaam niet mee? Ik werd zelfs boos op mijn lichaam, want op deze manier kon ik mijn doelen niet behalen.

Na een tijd van verplicht rusten en leren wat bewustzijn is, ben ik nu dankbaar voor de pijnsignalen die mijn lichaam mij geven, ik begrijp nu dat er iets is wat ik negeer of waar ik mij niet van bewust ben. Ik ben de enige die daar gehoor aan geven en ik wil je graag leren en laten ervaren hoe jij dit kan doen. Iedereen is anders en heeft zijn eigen reis, ik ben er om jou op weg te helpen. Het maakt niet uit waar je bent, ik ontmoet je precies waar jij bent.

Een mooi en helder gesprek op de brug  tussen Body Mind & Soul. Ik ben een expert in hoe pijn in het lichaam zich verhoudt tot bewuste gedachten, onbewuste gedachten en energievelden.

Monique heeft een succesvolle praktijk voor natuurlijke geneeswijze in Amsterdam, ze is hoog sensitief en heeft geleerd hoe ze haar gave kan delen en mensen met succes kan helpen.

Door verschillende trauma’s te ervaren, heeft ze veel levenservaring en heeft ze geleerd hoe ze zichzelf kan accepteren en genezen door haar innerlijke kracht. Als zodanig weet ze hoe belangrijk het is om te delen en contact te maken met mensen om te helen.