Hey daar ben je, welkom

Fijn dat wij elkaar hebben gevonden!

Ik ben Monique Sahiboe, geboren op 11-11-1976, Ik ben trots om een vrouw zijn en een spirituele ondernemer die vanuit inspiratie leeft en creëert voor mijzelf en andere vrouwen.  Mijn reis naar het worden van een krachtige spirituele ondernemer heeft me door veel waardevolle lessen geleid. In deze lessen heb ik geleerd dat wanneer ik mijn eigen innerlijke ruimte opruim en er volledig voor mezelf kan zijn, ik ook diezelfde ruimte en begeleiding aan anderen kan bieden.

Mijn reis begon 20 jaar geleden met een burn-out. Aanvankelijk dacht ik dat het te maken had met de lange uren die ik werkte in de mode-industrie, waar ik modeshows organiseerde en andere grote events.  Ik was helemaal ondergedompeld in de bruisende wereld van de mode en ik genoot ervan. Ik had geen spijt van de lange dagen en nachten die ik investeerde. Maar op een dag besefte ik dat mijn vermoeidheid meer was dan alleen het resultaat van hard werken. Het was een wake-up call.

Het was op dat moment dat ik besefte dat ik in een burn-out was beland, en hoewel ik dat destijds niet als een geschenk zag, was het een keerpunt in mijn leven. Ik wist destijds niet wat een burn-out was en ik wist toen ook niet wat de signalen van mijn eigen lichaam waren van chronische stress of hoe ik hiernaar kon luisteren. Of hoe ik mijn gedachten met zelfliefde kon structureren en liefdevol in het moment kon zijn, zonder dat mijn gedachtes mij overal naartoe mee namen. Ja het was Turbulent!  En als jij hier nog bent, weet ik dat er iets is in mijn verhaal waar jij je in herkent.

Mijn burn-out had diepere wortels die teruggingen naar mijn jeugd en andere omstandigheden. Met moed en vastberadenheid begon ik mijn leven te transformeren en ik kan je vertellen dat was niet makkelijk, iedere keer leerde ik mijzelf om anders te zijn dan daarvoor elke keer weer een diepere laag te ontdekken van mijzelf en vandaag ben ik sterk, zacht en gelukkig. Dit verdien jij ook!

Ik heb de harde, overleving gerichte Monique achter me gelaten en leef nu vanuit inspiratie, rust en met diepe kennis over het lichaam, gedachtes en de ziel. De kennis die ik in de afgelopen jaren heb vergaard, heb ik eerst voor mezelf gebruikt. Toen ik me gelukkig en vervuld voelde, besefte ik dat er meer vrouwen zijn die verzachting, liefde en begeleiding nodig hebben. Ze hebben hulp nodig bij het maken van keuzes en het volgen van hun eigen harts-kompas. Daarom heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een medische opleiding HBO over het lichaam, energetische studies en mindfulness-trainingen. Ik ben hier om vrouwen te leren hoe ze hun gedachten kunnen structureren voor meer focus, en ik gebruik mijn helder-voelende en helderziende gaven om anderen te begeleiden om tot de kern de komen van je vraag. Dus, als je klaar bent voor verandering en je echt bewuste keuzes wilt maken, sta ik hier voor jou. Ik ben er om je te begeleiden op je reis naar een vervuld leven.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk, bij mijn workshops en trainingen. Samen kunnen we jouw pad verkennen en de kracht in jezelf ontdekken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te groeien en te bloeien. Mijn licht is aan en wil ik doorgeven aan jou omdat wij dit allemaal verdienen, het is onze geboorterecht

Veel liefs,

Monique Sahiboe

Monique heeft een succesvolle praktijk voor natuurlijke geneeswijze in Amsterdam, ze is hoog sensitief en heeft geleerd hoe ze haar gave kan delen en mensen met succes kan helpen.

Door verschillende trauma’s te ervaren, heeft ze veel levenservaring en heeft ze geleerd hoe ze zichzelf kan accepteren en genezen door haar innerlijke kracht. Als zodanig weet ze hoe belangrijk het is om te delen en contact te maken met mensen om te helen.