Natuurlijke geneeswijzen

Ben jij op zoek naar een behandeling die Body & Mind als een geheel ziet, dan ben jij nu op het juiste adres.

Wil jij weten of de behandelingen vergoed worden op via jou aanvullende verzekering? Kijk dan op jou polis of er een contract met B.A.T.C. beroepsvereniging is. De aanvullende verzekering gaat niet van het eigen risico af.


Natuurlijke geneeswijzen

60 minuten

vergoeding via aanvullende verzekering mogelijkNatuurlijke geneeswijzen

75 minuten

vergoeding via aanvullende verzekering mogelijkNatuurlijke geneeswijzen

90 minuten

vergoeding via aanvullende verzekering mogelijk


Deze behandeling werkt vanuit een holistisch inzicht en kijkt naar de samenwerking van body en mind. Welke factoren hebben een goede of slechte invloed op elkaar. Een behandeling die jou op natuurlijke wijze in balans brengt.

Er wordt vanuit 5 principes gekeken: prikkeloverdracht, energie, drainage, psyche en voeding. Voorgaand de behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden om een goede behandeling op te stellen. Elke situatie is anders, wij nemen graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar oplossingen, zodat jij je weer goed voelt.


Behandelingen

Je kunt eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt door op een "Maak afspraak" knop te klikken van de gewenste behandeling. Bij het kiezen van de gewenste datum en tijd in de agenda wordt er 5 minuten voor jou gereserveerd om de afspraak af te ronden. Indien de afspraak niet is afgerond wordt het plekje weer vrij gegeven. 

Je mag natuurlijk ook mailen of bellen naar 06-34892750 voor het maken van een afspraak.